Bemutatkozás

A gépjármű-értékesítés és -szervizelés terén immár két évtizedes tapasztalattal rendelkező pécsi márkakereskedés az újra és újra felröppenő hírek kapcsán az elmúlt két évben egyre jobban várta a LADA magyarországi visszatérésérét.

 

Hiszen Magyarország annak idején a márka egyik legnagyobb piacának számított, az új típuspalettát áttekintve a csapat számára azonnal egyértelművé vált, hogy hazánkban a háztartások és a cégek körében egyaránt nagy sikerre számíthatnak a Togliattiból érkező járművek. Horváth Ágnes  értékesítőnk a következőképpen foglalta össze a LADA márkával kapcsolatos élményeiket, reményeiket: „Hozzánk hasonlóan nagyon sokakban élénken élnek még a Zsigulikkal kapcsolatos emlékek. Ezen a típuson tanultunk meg vezetni, ez számított a magyar családok elnyűhetetlen autójának. Számtalan lehetőséget biztosított képességeink és kreativitásunk kibontakoztatására, hiszen a házi tuningolások és átalakítások kimeríthetetlen tárházának számított az »ezerkettes« vagy álmaink netovábbja, az ötfokozatú váltóval szerelt, plüsskárpitos »ezerötös«.

 

Az iskolapadot nemrég kézhez vett jogsival a zsebemben hagytam magam mögött, s mint nagyon sok hasonló korú, én is azért és azon dolgoztam, hogy az én »ezerkettesem« más legyen, mint a többi. Első lépésként a króm lökhárítók kerültek le róla, így máris dögösebben nézett ki a járgány. Kicsit szélesebb keréktárcsák, és természetesen keményebb lengéscsillapítók is dukáltak a megjelenéshez. Az igazi nagy dobást az IFA kipufogócsőből legyártott kipufogórendszer jelentette: este 5-6 utcával odébb is lehetett hallani, hogy jövök hazafelé. Amikor a Pécs-Bécs távon oda- és visszafelé is lefulladt az autó, mert a rendszerben felgyülemlett gázok nem tudtak távozni, akkor inkább visszakerült a gyári dob. Ezután inkább maradtam a vizuális megjelenést fokozó kiegészítőknél. Éppen ezért nagyszerű, hogy ma már gyárilag elérhető a kalandoroknak remek alternatívát kínáló Kalina Cross, a sportos élményekre vágyókat pedig a Sport kivitel várja.”


Ваш браузер ( )устарел. Он имеет уязвимости в безопасности и может не показывать все возможности на этом и других сайтах. Узнайте, как обновить Ваш браузер
x